De door ons aangeboden Aluminium Profielen kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, maar zijn voornamelijk gericht op toepassing bij ramen, deuren en daken.

Aluminium Profielen op Maat

Veel van de aangeboden Aluminium profielen worden op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt. Doordat de profielen op maat worden gemaakt scheelt dat voor u werk en kosten. Door het moderne machinepark wordt uw bestelling snel en professioneel voor u geproduceerd en verstuurd.

Aluminium Profielen voor Glas

Om kozijnen te voorzien van beglazing kunnen Aluminium Profielen voor Glas worden toegepast. Afhankelijk van het type plaatsing en de dikte van het glas kan een Beglazingsprofiel worden geselecteerd. Door het toepassen van Aluminium Profielen voor Glas wordt er gezorgd voor een betere afwatering.

Aluminium Profielen voor Deuren

Sloterop biedt verschillende Aluminium Profielen aan voor deuren. Zo zijn worden er Slijtstrippen, Dorpelprofielen, Railprofielen en Tochtprofielen aangeboden voor montage op de onderdorpel bij Deuren. Deze Aluminium Profielen voor deuren worden voor u op maat gemaakt. Slijtstrips zorgen  voor minder slijtage van de dorpel, Dorpelprofielen zorgen voor minder slijtage en een goede tochtafsluiting, Railprofielen zorgen voor een goede geleiding bij Hefschuifdeuren en Tochtprofielen zorgen voor een goede tochtafsluiting bij uw onderdorpel. Aluminium Profielen voor Deuren worden doorgaans geleverd met verzonken schroefgaten.

Aluminium Profielen voor Ramen

Voor Draairamen en Draaivalramen kunnen Aluminium Profielen voor Ramen worden toegepast. Deze Aanslagprofielen zorgen samen met een goede kaderafdichting voor een perfecte vocht- en tochtdichting. Deze Aluminium Profielen voor Ramen kunnen worden voorzien van kunststof eindstukken voor de juiste afdichting.

Aluminium Dakrandprofielen

Door het toepassen van Aluminium Dakrandprofielen kunnen dakranden worden voorzien van een goede afwatering. Vaak wordt er als Dakrandprofiel een Daktrim toegepast. Aluminium Daktrimmen zijn een voordelige en fraaie oplossing voor platte daken.

Menu